Elämässä on hauskempiakin asioita kuin akne!

IHOTAUTILÄÄKÄRIT OVAT KEHITTÄNEET BASIDERM-IHONHOITOSARJAN ERITYISESTI HERKÄLLE, RASVAISELLE JA AKNELLE ALTTIILLE IHOLLE.


Tuotteet on testattu ja kehitetty sellaisiksi, että ne puhdistavat hellästi, kosteuttavat, suojaavat ja säilyttävät ihon luonnollisen tasapainon sekä säätelevät talin määrää. Basiderm sisältää pitkälle kehitettyä sinkki-, keramidi- ja oleosomiteknologiaa sekä allantoiinia ja lakritsijuuriuutetta, joka pehmentää ja tasapainottaa ihoa ja auttaa vähentämään talin tuotantoa.

Basiderm Oil Control Foam Wash on mieto ja rauhoittava puhdistusaine, joka puhdistaa tehokkaasti ja hellästi kuivattamatta ihoa. Matala pH-arvo auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojan. Ilman saippuaa, parabeenejä ja alkoholia.

Basiderm Oil Control Daily Moisturizer on helposti imeytyvä kasvovoide, joka kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan, suojaa ja estää ihon kiiltoa sekä jättää ihon mattapintaiseksi. Basiderm Daily Moisturizer on yksi harvoista aknen hoitotuotteista, joka sisältää aurinkosuojan. Ilman hajusteita ja parabeenejä.

Basiderm Oil Control tuotteet on suunniteltu erityisesti käytettäviksi yhdessä parhaan tuloksen saamiseksi. Ne sopivat myös herkälle iholle, jota hoidetaan aknen vuoksi lääkkeillä.

SAATAVANA VAIN APTEEKISTA!