Der findes afgjort sjovere ting her i livet end akne!

Hudplejeserien BASIDERM er specielt udviklet af dermatologer til dig med sensitiv, fedtet og akneplaget hud.


Produkterne er testede og udviklet til på mild vis at rense, genfugte, beskytte og bevare hudens naturlige balance samt kontrollere talgindholdet. Basiderm indeholder højt udviklet zink, ceramid- og oleosometeknologi samt allantoin og ekstrakt fra lakridsrod, som virker blødgørende og hjælper med at reducere talgproduktionen.

Basiderm Oil Control Foam Wash er en mild og beroligende rensemælk, som renser effektivt og skånsomt uden at udtørre huden. Lav pH-værdi er med til at bevare den normale hudbarriere. Indeholder ikke sæbe, parabener og alkohol.

Basiderm Oil Control Daily Moisturizer er en let absorberende ansigtscreme, som tilfører huden fugt i 24 timer, beskytter og modvirker glinsende hud og gør huden mat. Basiderm Daily Moisturizer er et af de ganske få akneprodukter, som indeholder solbeskyttelsesfaktor. Uden parfume og parabener.

Produkterne Basiderm Foam Wash og Basiderm Daily Moisturizer er udviklet specielt til at skulle bruges sammen for at opnå et optimalt resultat. De er også velegnede til følsom hud, der er i medicinsk lægemiddelbehandling mod akne.

FINDES KUN PÅ APOTEKET!

Finn riktig produkt

Titt i baderomsskapet og se hvilket produkt som passer for deg.

Køb Basiron

Har du langt til nærmeste apotek, eller vil du gerne slippe for køen? Køb Basiron direkte på nettet.
Her kan du købe Basiron

filmer basiron

FILM

Nye reklamefilm fra Basiron.