DET FINS MORSOMMERE TING HER I LIVET ENN KVISER!

HUDPLEIESERIEN BASIDERM ER SPESIELT UTVIKLET AV DERMATOLOGER, FOR SENSITIV OG FET HUD SOM HAR EN TENDENS TIL Å UTVIKLE KVISER.


Produktene er testet og utviklet for å gi en mild rengjøring, gjenfukting, beskyttelse og bevaring av hudens naturlige balanse samt kontroll av hudens talgmengde. BASIDERM inneholder avansert sink, ceramid- og oleosomteknologi og allantoin og lakrisrotekstrakt som virker mykgjørende, balanserende og bidrar til å redusere talgproduksjonen.

Basiderm Oil Control Foam Wash Wash er en mild og beroligende cleanser som rengjør effektivt og skånsomt uten å tørke ut huden. Lav pH bidrar til å opprettholde hudbarrieren. Inneholder verken såpe, parabener eller alkohol.

Basiderm Oil Control Daily Moisturizer er en lettabsorbert ansiktskrem som gjenfukter huden i 24 timer, beskytter og motvirker glinsende hud samt matter ned huden. Basiderm Daily Moisturizer er et av få kviseprodukter som inneholder solfaktor. Inneholder verken parfyme eller parabener.

Produktene Basiderm Foam Wash och Basiderm Daily Moisturizer skal brukes sammen for å gi optimalt resultat. De er også egnet for følsom hud som gjennomgår medisinsk behandling mot kviser.

FÅS KUN PÅ APOTEK!